Alingsås - Stockholm(Norsborg) 15 or 16 April!

Söker skjuts från Alingsås till Stockholm, ska till Norsborg i Stockholm men så nära som möjligt eller så får jag lösa det från centrala Stockholm.
Så om du kommer från Göteborg och kör vägen genom Alingsås påväg till Stockholm är jag i stort behöva av stöd att ta mig dit. Den Lördag den 15e eller söndag den 16e April är det jag måste dit.

Are there any one who can help me do this trip?

Jag är en glad, ofarlig 36 åring kvinna som ska dit för att göra ett köp till familjen och det vore trevligare med samåkning än tåg.

Vill man veta mer, bara skriv och fråga eller kan du hjälpa mig! Hör av dig snarast! :pray:t2::blush:

Så härligt att du vill samåka @Glitterelf ! Vi ska hjälpa dig med hur du gör det. Där du skrivit nu är endast vårt forum, inte där vi samåker. Samåkningar sker på resor.skjutsgruppen.se, som kommer se ut så här i din telefon:

För att kunna använda resor.skjutsgruppen.se behöver du först bli medlem i Skjutsgruppen ideell förening. Det blir du enkelt här:

Det går även att använda resor.skjutsgruppen.se via ditt medlemskap i någon av de övriga föreningar som är anslutna (om du är medlem i någon av dem). Här kan du läsa vilka föreningar som är anslutna just nu.

Vi ser fram emot att samåka med dig!