Årsmöte 29 maj 2021 - Vi lanserar det här forumet!

till_mail_och_forum_year_meeting_2021

Välkommen till digital och publik första del av Skjutsgruppen ideell förenings årsmöte - live på Facebook!

Vi kommer ha ett samtal om glesbygd och mobilitet, få höra statistik om vår rörelse och vi lanserar det här forumet du är i nu!

29 maj 2021

13.00

Publik del av årsmötet startar, live på Facebook. Du behöver inte ha Facebook eller logga in på Facebook för att kunna titta. Tryck här för att titta.

Vi inleder med ett samtal om glesbygd och mobilitet tillsammans med tre gäster:

  • Po Tidholm, journalist och författare som bor i Trönö i Hälsingland.
  • Jonas Bergström, ledarskribent på Folkbladet Västerbotten, boendes i Umeå.
  • Sara Ekenstedt, @sareke i forumet, eldsjäl och skjutsgruppare från Tavelsjö i Västerbotten.

Po, Jonas och Sara kommer samtala om glesbygd och mobilitet med Mattias Jägerskog, @Mattias i forumet, ordförande för Skjutsgruppen ideell förening och grundare av samåkningsrörelsen Skjutsgruppen.

Statistik om rörelsen

Efter samtalet har vi två gäster till: Hugo Guyader och Lovisa Lundgren, @hugo och @lovisa i forumet.

Forskaren Hugo Guyader har genom Karlstads Universitet gjort en stor undersökning om vår samåkningsrörelse. Lovisa Lundgren, tidigare ledamot i Skjutsgruppen ideell förening, hjälpte många av er att delta i den och tillsammans kommer de presentera resultatet.

Slutligen lanserar vi forum och lokala communities!

Du har hittat rätt! Det här forumet som du är i just nu lanserar vi på årsmötet. Vi kommer även lansera vårt arbete med lokala communities, som du kan se under just kategorin Local communites här i forumet. Häng på och hör mer om vad som är på gång!

14.00

Den publika delen slutar och vi har 10 minuters paus.

14.10

Vi fortsätter årsmötet för medlemmar i Skjutsgruppen ideell förening. Denna del kan du bara vara med på om du är medlem i föreningen. Vill du bli det? Bli medlem här.

Medlemmar i föreningen deltar via Zoom redan från kl 13 och det är också via Zoom vi fortsätter efter den publika delen slutar. Länken för Zoom hittar du som är medlem i föreningen i ett mail till dig samt i vår tråd om årsmötet i kategorin “Föreningen” här i forumet (ämnena i kategorin “Föreningen” syns inte för dig som inte är medlem i föreningen än).

Vad är Skjutsgruppen?

Skjutsgruppen är en ideell samåkningsrörelse med 80 000 deltagare som delar lika eller bjuder varandra. Skjutsgruppen ideell förening är en underlättare för rörelsen. Läs en minuts introduktion till rörelsen här.

3 gillningar

I våra sociala medier-kanaler:

2 gillningar

Wow sicket årsmöte! Otroligt spännande samtal!
Här kan ni kolla på det i efterhand: